Om NASCOR HBAktuelltÖversättnings- och tolktjänsterSpråkstödWebbtjänsterUtbildning och föreläsningarKontaktuppgifterLänkar
 

Om oss

NASCOR har funnits sedan 1990. Från början arbetade vi med översättning, tolkning och tolkutbildning. Numera kan vi även erbjuda ett antal språktjänster, såsom korrekturläsning och bearbetning av texter. Vi kan också fungera som webbredaktör åt ditt företag. Vi hjälper till med att utforma företagets språkpolicy och vi erbjuder föreläsningar och diskussionsseminarier.

Många människor känner sig osäkra när de ska skriva. När man slutat skolan, finns det inte längre någon lärare till hands för att stödja och ge råd i språkfrågor. De flesta har inte tid att aktivt söka reda på vad som är rätt och fel i språket utan litar på att det man hör och ser i sin omgivning är vad som gäller. Språkbruket blir trendstyrt, och mer eller mindre allvarliga språkfel etableras och cementeras. Vi tycker att det är synd, eftersom svenskan är ett språk som det finns all anledning att vårda.

NASCOR språkservice vill vara din mentor i språkfrågor och en kompanjon till dig som arbetar med texter av olika slag.

Välkommen att surfa runt på vår webbplats och se om du hittar något som passar för dig.


Kompetensprofil Vesna
Kompetensprofil Sven

 Copyright © 2003 NASCOR HB